Laura Laurentiu, celebra bucătăreasă, a șocat lumea culinară cu o declarație neașteptată! Într-un interviu recent, Laura a afirmat că zahărul e rău, uleiul e groaznic, untul e un atac la integritatea corporală, iar untura e scârboasă și rea, rea de tot! Mai mult decât atât, făina e nașpa, carnea e otravă, lactatele sunt nocive, iar mierea nu e decât zahăr sub acoperire!
Laura a spus că fructele și cartofii sunt, de asemenea, plini de zahăr, iar ceapa face rău la ficățeii delicați! În opinia ei, toate aceste alimente ar trebui evitate pentru a avea o sănătate bună.
Nu prea stimabililor fundamentaliști culinari, Laura Laurentiu vă sfătuiește să nu vă faceți probleme, deoarece speră că se va inventa o pastilă efervescentă din nimic, hrănitoare și ușor digerabilă, pe care să o consumați fericiți cu apă plată, provenită din roua de pe flori. Laura speră că astfel își va găsi liniștea și nu va mai fi deranjată de cei care sunt preocupați de calitatea alimentelor.
Declarația Laurei Laurențiu
„Zahărul e rău. Uleiul e groaznic. Untul e un atac la integritatea corporală, mai e și scump! Untura e scârboasă și rea, rea de tot! Făina e nașpa, carbohidrat și gluten, care-i și mai nașpa! Carnea e otravă, e cruzime, lactatele să nu mai vorbim! Credeți cumva că mierea-i bună? Da’ de unde, e zahăr sub acoperire! Fructele? Alte zaharuri under cover, la fel și păcătoșii de cartofi! Și ceapa face rău la ficățeii delicați!”
Această declarație controversată a împărțit comunitatea culinară, unii fiind de acord cu ea, în timp ce alții au considerat-o exagerată. Cu toate acestea, Laura Laurentiu a fost întotdeauna o voce puternică în lumea culinară și este cunoscută pentru rețetele sale delicioase și inovatoare.
Întrebarea este, cine are dreptate? Este zahărul rău și untul un atac la integritatea corporală? Sau este totul doar o exagerare? În timp ce comunitatea culinară se va mai certa, Laura Laurentiu rămâne fermă în poziția sa și speră că va putea să își continue activitatea fără a fi deranjată de cei care nu sunt de acord cu ea.