Mugur Mihăescu, cunoscut actor și personalitate televizată, a luat apărarea lui Rareș Prisăcariu, copilul de șapte ani din Botoșani care a câștigat emisiunea „Românii au Talent”. Situația a generat o dezbatere intensă pe rețelele sociale și a împărțit publicul în două tabere distincte.
Mugur Mihăescu a susținut talentul lui Rareș Prisăcariu, în timp ce unii oameni îl laudă pentru performanța sa, alții afirmă că nu înțelege sensul cuvintelor pe care le recită. Există și utilizatori care susțin că alți concurenți erau mai talentați și că ar fi meritat să câștige marele premiu.
Mugur Mihăescu îi ia apărarea lui Rareş Prisăcariu!
Mugur Mihăescu a fost invitat în emisiunea „Punctul culminant”, moderată de Victor Ciutacu, unde a discutat despre agitația creată de Rareș Prisăcariu în urma câștigării celebrului show de talente. Detaliile exacte ale discuției și poziția exprimată de Mugur Mihăescu pot fi obținute prin vizionarea sau ascultarea interviului respectiv.
„În general, nu trebuie să mai existăm noi, trebuie să fim puşi la grămadă, în oală şi pentru asta nu trebuie să existe familie, Dumnezeu, patriotism etc. Orice deraiere de la acest curent progresist naşte aceste lucruri pe reţelele sociale către oamenii plătiţi să facă asta.
Aceşti oameni trebuie să înţeleagă un lucru, democraţia înseamnă tirania majorităţii. În cazul acestui copil, majoritatea a ales. Textele pe care le-a spus acest copil poate că nu sunt de şapte ani, dar ştiu un chinez care cântă la pian muzica lui Bach, nu ştiu dacă o înţelege, dar o cântă. Şi este aclamat şi aplaudat în lume.
Patriotismul, la ora actuală, este perceput de globalişti ca o chestiune cu care ei se luptă. Este tabăra adversă, ăorice este mişcare patriotică atacă direct globalismul.
Stau şi-mi aduc aminte istoria mea, trăită de mine, în ’98, când se spunea pe toate reţelele să nu vină oamenii la Vacanţa Mare, că suntem nişte nenorociţi, nişte vulgari, că ne dezbrăcăm pe scenă, că ne arătăm fundul… şi lumea a venit buluc să ne vadă.
Când nu ai argumente, cel mai uşor este să iei cele trei narative, fără să vezi ce gândeşte omul de lângă tine. Este un act artistic, că vă place, că nu vă place, este o chestie de gust„, a declarat Mugur Mihăescu, în exclusivitate la România TV.